Mustafa Güngece Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mustafa Güngece Fan Club

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

mgg ye özel...

YazarMesaj
himmet
Yeni Üye

Rep Puani : 0

mgg ye özel... Empty
MesajKonu: mgg ye özel...   mgg ye özel... EmptyCuma Tem. 03, 2009 12:43 pm

slm mustafa abi öncelikle gerçekten çok başarılı birisi olduğunu söylemek istiyorum ben 18 yaşında ve senin tarzında müzik yapan ve şarkı sözleri yazan birisiyim abicim sana bir önerim olcak eğer istersen elimde sana uygun bir kaç tane şarkı sözü var abi ben 5 senedir falan bu işle uğraşıyorum gerçekten çok beğeniyorlar yazdığım sözleri ama hem maddi hemde manevi durumlardan yeterli destek bulamadığım için fazla birşey yapamadım ocak ayında kırizin yogun olduğu zaman sana kıriz adlı bir şarkı sözü yazmıştım ama sana ulaşamadım eğer ulaşmış olsaydım sana o şarkıyı hiç bir maddiyat istemeden verecektim hala da öyle çünkü o şarkıyı senden iyi kimsenin telahvuz edeceğini sanmıyorum alkis eger abi bu önerimi ciddiye alırsan msn me veya ulaşabileceğim her hangi bir yere kısa bir mesaj atarsan sevinirim abi ben çok ciddiyim saygılarla HİMMET...

mgg ye özel...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MGG Özel Resimleri
» Mgg Konser resimleri Özel
» MGG ÖZEL ÇALIŞMA YEPYENİ
» 3 Tane ÖzeL ReSimde Benden =)
» Mustafa Güngece İlk Özel Çalışma